Zonwering op mijn balkon

Met mooi weer kun je optimaal genieten van je balkon. Echter, tijdens de zomer kan het snel erg warm worden op het balkon. Balkon zonwering zorgt ervoor dat je zelfs op hete dagen comfortabel van je balkon kunt genieten. In deze blog kun je lezen welke vorm van zonwering balkon het meest geschikt is.

Balkon zonwering

Zowel balkon screens als balkon rolluiken kunnen voor je raam of deur gemonteerd worden. Hiermee creëer je zowel privacy als verkoeling binnenshuis. Het is echter belangrijk om te weten dat screens balkon en rolluiken balkon geen directe verkoeling bieden op het balkon zelf. Daarom is de meest gekozen optie vaak een zonnescherm voor het balkon.

Met een zonnescherm op het balkon kun je tijdens zonnig weer in de schaduw zitten en voorkomen dat de zon naar binnen schijnt, waardoor het binnen ook koeler blijft. De scherp geprijsde balkon zonneschermen van Zonweringfabriek zijn zeer geschikt voor balkons. Het scherm klapt horizontaal uit, wat zorgt voor voldoende doorloop hoogte, goed zicht en de mogelijkheid om ramen of deuren te openen zonder problemen.

Bij het kiezen van een zonnescherm voor je balkon zijn er twee belangrijke aspecten om rekening mee te houden: de wind en de uitval van het scherm.

Belangrijke aspecten

Windsensor

Op een balkon krijg je vaak te maken met stevige wind. Wind kan schade veroorzaken aan je zonnescherm. Daarom adviseren we je om te kiezen voor een zonnescherm met een windsensor. Dankzij deze sensor sluit het zonnescherm automatisch bij te harde wind, hierdoor hoef je geen rekening met het zonnescherm te houden als je weg gaat en voorkom je beschadigingen.

Uitval zonwering

Een te groot zonnescherm boven het balkon kan het zicht belemmeren. Dit kun je voorkomen door de juiste uitval te kiezen voor je zonnescherm. Er zijn verschillende lengtes van uitval beschikbaar, zodat je de optimale maat voor jouw balkon kunt kiezen. Op deze manier kun je van de schaduw genieten zonder het zicht te belemmeren door een te groot zonnescherm.

Zonnescherm op maat

Op maat gemaakt Hoge kwaliteit Direct uit de fabriek
1.170,-
Binnen 5 weken bezorgd
Zonnescherm op maat

Zonnescherm elektrisch

Op maat gemaakt Hoge kwaliteit Direct uit de fabriek
1.170,-
Binnen 5 weken bezorgd
Zonnescherm op maat

Solar zonnescherm

Op maat gemaakt Hoge kwaliteit Direct uit de fabriek
1.479,-
Binnen 5 weken bezorgd
Zonnescherm op zonne energie
Vorig jaar al een zonnescherm gekocht en super geholpen. Dit jaar wilde ik de windsensor instellen, en hierbij weer keurig geholpen! Super mooi scherm, goede service en scherpe prijs.

Joke Vliegen

Fantastische ervaring met deze partij. Zonnescherm ziet er goed uit met duidelijke instructie. Maar wat de ervaring echt compleet maakt is het team en met name Daan. Altijd bereikbaar voor vragen en behulpzaam, zelfs lang na de bestelling. Zeker een aanrader!

Jurjaan Kuiper

Vorige week zonnescherm ontvangen en zelf via duidelijke instructie filmpjes opgehangen. Zeer tevreden en perfecte service. Degalux Belgium is zeker een aanrader!

Sarah Kanat

Vorige week zaterdag naar een zonnescherm gekeken, omdat wij een gangbare maat nodig hadden was deze direct leverbaar. Deze is donderdag tot in onze tuin geleverd door de transporteur. Vandaag (zaterdag) het zonnescherm zelf opgehangen en ik ben er ontzettend blij mee! Bedankt Degalux Belgium! 👍🏽

Ray Jonker

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Rolluiken slim maken

In deze blog vertellen we je meer over de gevolgen van het verduurzamen van je huis en jouw hypotheek en hoe je dit het beste kunt doen met zonwering.

Blog

Zijn rolluiken bestand tegen een storm?

Zijn rolluiken bestand tegen een storm? Lees verder om te ontdekken of rolluiken bestand zijn tegen een storm.

Blog

Rolluiken schoonmaken

Wil je weer genieten van een schoon rolluik? Lees dan hieronder hoe je jouw rolluik op de juiste manier schoonmaakt.

Blog
Degalux Belgium B.V. 2024