Motoren van Somfy vs. Degalux

Bij het samenstellen van zonwering heb je keuze uit twee merken motoren: Somfy of ons eigen merk: Degalux. In deze blog bekijken we de verschillen zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Zonweringmotor van Somfy

Somfy is de grootste en meest bekende naam in de markt van motoren voor zonwering en rolluiken. Ze zijn gespecialiseerd in het bedienen van raamdecoratie met een smartphone of sensoren voor optimaal leefgemak en volledige controle. Vaak kiezen consumenten voor een motor van Somfy als zij ook al andere producten van Somfy in huis hebben. Zo is alle elektronica – zoals verlichting – te besturen vanaf één app.

Zonweringmotor van Degalux

Degalux heeft een eigen motorlijn. Dit zijn betrouwbare motoren voor een verrassend lage prijs. Dit komt omdat wij de motoren in hoge volumes inkopen. De motoren van Degalux zijn het meest gekozen. Dit komt omdat deze aanzienlijk voordeliger zijn.

Wil je een motor op zonne-energie? Dan heb je ook altijd een motor van Degalux.

Rolluikmotor

Ben je bezig met het samenstellen van een rolluik en twijfel je over de juiste rolluikmotor? We schreven eerder al een blog over de verschillen bij rolluikmotoren.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Rolluiken slim maken

In deze blog vertellen we je meer over de gevolgen van het verduurzamen van je huis en jouw hypotheek en hoe je dit het beste kunt doen met zonwering.

Blog

Zijn rolluiken bestand tegen een storm?

Zijn rolluiken bestand tegen een storm? Lees verder om te ontdekken of rolluiken bestand zijn tegen een storm.

Blog

Rolluiken schoonmaken

Wil je weer genieten van een schoon rolluik? Lees dan hieronder hoe je jouw rolluik op de juiste manier schoonmaakt.

Blog
Degalux Belgium B.V. 2024